10 0000 ft/hó

Blokk programozás

Neked ajánljuk, akik már tudsz írni, olvasni, de még nem próbáltad a számítógépet programozni, saját játékot létrehozni Ezeket a foglalkozásokat 2 korcsoportban hirdetjük meg, 3-5. osztályos illetve 6-8. osztályos általános iskolásoknak. Ha fiatalabb vagy, az sem baj, ha szeretnél saját számítógépes játékot létrehozni, és már magabiztosan írsz és olvasol.

A tanfolyam során Scratch keretrendszer segítségével ismerkedünk meg a programozással, úgy hogy mindig újabb és újabb játékokat készítünk, amit otthon is meg tudsz mutatni.
8 000 Ft/hó

Minecraft klub

Ezeket a foglalkozásokat Neked ajánljuk, ha alig várod, hogy hazaérj az iskolából és újra visszatérj a Minecraft játék világába. Itt megtudhatod és szüleidnek is megmutathatod, hogy ez nem feltétlenül csak játék, hanem el lehet vele kezdeni a kódolás tanulását is.

10000 Ft/hó

Weblapszerkesztés

Haladó programozásoktatás játékos formában kalandos környezetben azoknak akik már túl vannak a Blokk programozáson és szeretnének belekóstolni egy olyan programnyelvbe ahonnan tovább lehet lépni a javascript programozás irányába.

A tanfolyam során megtanuljuk a HTML, CSS és JS alapjait és használatát. A tanfolyam végére már te is meg tudsz csinálni és karban tudsz tartani egy weboldalt.
10000 Ft/hó

Python programozás

Haladó programozásoktatás játékos formában kalandos környezetben azoknak akik már túl vannak a Blokk programozáson és szeretnének belekóstolni egy olyan programnyelvbe amiben szinte mindent meg lehet tanulni.

A Python programozási nyelv az egyik legkönyebben elsajátítható magasszintű programozási nyelv, mellyel többek között mindennapi munkát segítő kis programokat (scripteket), asztali alkalmazásokat és weboldalakat hoznak létre (Flask, Django).

A tanfolyam során megismerjük a Python nyelv alapelemeit és használatát játékos formában. A tanfolyam végén a pygame keretrendszer segítségével egy egyszerű játékot is elkészítünk.
10 000 Ft/hó

Kép és videószerkesztés

Téged várunk a foglalkozásainkra, ha különösen érdekel, hogyan lehet a szép képeket még érdekesebbé tenni, hogyan tudsz figyelemfelkeltő videókat készíteni, akár saját magad és családod számára, akár azért, hogy a barátaid előtt ne égjél, mint kezdő "youtuber".